söndag 12 augusti 2012

Välkomstmöte utan luftkonditionering!

Vår Söndag började klockan 9.00 med att vi började åka runt med kårens mini buss för att hämta upp folk till kåren. När vi kom fram till kåren upptäcktes ett mindre problem, luftkonditioneringen fungerade inte i kyrksalen. Ingen verkade veta vad det berodde på och alla sa att det aldrig hade hänt tidigare. Lite komiskt att det händer just när man ska välkomna nya kårledare från Sverige. Jag menar, ALLA som var där klagade på värmen. Det beslutades att flytta gudstjänsten till en annan lokal (serveringslokalen) där det fanns några fläktar åtminstone.
Jag och Markus vittnade på spanska och Markus sjöng en solosång. Major Jorge Marzan som är Dc på Puerto Rico installerade oss och predikade härligt om kyrkan utifrån Apostlagärningarna och den första församlingen. Vid förbönen för oss strömmade folk fram och la sina händer på oss. I gudstjänsten framförde en grupp tjejer ett drama. Efter gudstjänsten serverades snacks och tårta.
Mycket glädje, mycket kärlek och många engagerade ungdomar är vårt första instryck av kåren. Vi blev ganska berörda när en kille på 14 år presenterade sig för oss och sa att han var böneledare och ansvarig för lovsången i ungdomsgruppen!
Tacksamma för alla era förböner!
Ewa-Marie och Markus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar