onsdag 26 september 2012

Myntrör och födelsedagsfest...

Idag var vi på Dhk (huvudkontoret) San Juan och gjorde några ärenden. Vi skulle bland annat hämta material till den kommande julgryteinsamlingen. Egentligen var det inte material utan myntrör som vi kommer att behöva för att sätta in mynt på banken när insamlingen börjar. Vi blev minst sagt förvånade när vi insåg att det var 17 kartonger med myntrör, bara till kåren i Caguas! Vi har nog inte riktigt insett hur stor denna julgryteinsamling kommer att vara...

I går var det födelsedagsfest på kvinnogruppen/hemförbundet. Alla som fyllt år de senaste tre månaderna uppvaktades med sång, cupcake med tända ljus och present. Det var ganska festligt att leka precis samma lekar som i Sverige: klassikern stolsleken, samt hattleken. I hattleken skickades en stor sombrero mellan deltagarna samtidigt som en av tjejerna spelade ihärdigt på en tamburin. Leker man dessa lekar på hemförbundet i Sverige? Vi hade i alla fall en kul kväll med många skratt.
Ikväll har Markus, Sara och Ludwig varit på musik och lovsångsskolan på kåren. Sara har övat lovsångsdans med några tjejer som de troligen kommer att dansa på söndagens gudstjänst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar