måndag 7 juli 2014

Hemma i Uppsala...

Nu har vi varit hemma i Sverige i två veckor. Först kopplade vi av några dagar hos familjen, sen besökte vi Frälsningsarméns kongress i Stockholm en dag och för en vecka sedan landade vi i Uppsala. Vi har under veckan som gått flyttat in i vår bostad här, det var en hel del logistik när en del av våra saker anlände från Puerto Rico, en del från ett förråd i Nässjö och en del saker som vi köpt kom med leverans med post och DHL. Nu är alla saker här och vi tror att vi kommer att trivas här. Vi bor på cykelavstånd till kåren, till centrum, till killarnas nya skolor och till Ikea! Efter att ha kört hur mycket bil som helst varje dag de senaste två åren känns detta hur skönt som helst.
Sommarsverige är verkligen härligt och nu ska vi njuta av ledighet fram till första augusti då vi börjar vår nya tjänst som kårledare i Uppsala.

Tack alla fina vänner, bekanta, kollegor och familj som följt oss på vårt äventyr i Västindien via denna blogg. Det har betytt mycket för oss att se ert intresse och känna ert stöd. Nu avslutar jag denna blogg eftersom "Kihlagård i Puerto Rico" nu är historia....en väldigt viktig och värdefull del av vår livshistoria. Vi har upplevt så många spännande saker, blivit så välsignade, lärt oss massor av nytt och lärt oss att kämpa när det är motvind. Är så glad och tacksam till Herren och till Frälsningsarmén att vi fick chansen att följa vår dröm!

Dios les bendiga:) Ewa-Marie

1 kommentar:

  1. Ønsker dere fortsatt Herrens rike velsignelse hver dag i de nye oppgavene som ligger foran dere i tjenesten, og i hverdagslivet i Uppsala! Håper vi sees en gang.

    SvaraRadera