torsdag 17 januari 2013

Blivande kårledare?!

På vår kvinnogrupp i tisdags var det en liten tjej på 9 år som var med sin mamma. Hon bad att få delta med något i kvällens program och delade sedan tre bibelord med församlingen. Trots sina 9 år kunde man redan se "en lite kårledare" i henne när hon sa till de församlade att slå upp de olika bibelorden för att sedan läsa dem med klar och hög röst. Denna tjej är verkligen speciell och man undrar: Vad ska det bli av henne?

På kåren har vi just avslutat en bönevecka. Att se ungdomarna verkligen gå in i bön för de olika böneämnena vid de olika bönestationerna var väldigt gripande. Det som också är så härligt i kåren är att de olika generationerna står sida vid sida, spelar ingen roll om man är 15 eller 75, man ber tillsammans.

I tisdags startade vi upp en barngrupp på kåren " hora feliz". Denna första gång var det åtta barn som kom. Fyra från kyrkan och fyra andra barn. Vårt mål är att nå fler barn som bor i det statliga bostadsområdet som ligger granne med kåren. Vi hade en härlig samling med barnen. Det är skönt att få in lite barn i kårens hus, det ger liv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar